Ammattitaito

Kiinteistövälittäjän koulutus ja LKV, LVV, KaT ja KiAT -tutkinnot takaavat luotettavan ja ammattitaitoisen osaamisen. Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton jäsenenä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme ajan tasalla olevia palveluita.

Suomen kiinteistövälitysliitto Ry

Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto on kiinteistönvälitysalan yrittäjien palvelu- ja edunvalvontajärjestö. SKVL:n jäsenyys takaa välittäjille ajantasaisen tiedon ja työvälineet sekä asiakkaille ammattitaitoisen ja turvallisen palvelun. Lisätiedot www.skvl.fi

LKV

Nimikettä kiinteistönvälittäjä tai lyhennystä LKV saa käyttää vain henkilö, joka on suorittanut LKV-kokeen. Nimikettä vuokrahuoneiston välittäjä tai asunnon välittäjä saa käyttää vain LKV- tai LVV-kokeen suorittanut henkilö. Myös rekisteröity kiinteistönvälitysliike saa käyttää lyhennystä LKV ja rekisteröity vuokrahuoneiston välitysliike lyhennystä LVV toiminimessään ja toiminnassaan. Aluehallintovirastot valvovat edellä mainittujen nimikkeiden ja lyhennysten käyttöä sekä vastaavat välitysliikkeiden rekisteröinnistä.

kiinteistovalittajaliitto.jpg-tunnus on Suomen Kiinteistövälittäjäliittoon kuuluvan jäsenyrityksen tunnus. Tunnusta saa käyttää vain liittoon kuuluvat jäsenet.