Pitkä ja monipuolinen kokemus on valttia!

23.03.2021

Kiinteistövälitystoimisto Asuntokoodi LKV on aito perheyritys, jossa tulosta tekee kolme saman perheen jäsentä.

Vankka kokemuksemme on huomattu kentällä.

Eero Tiikkaja aloitti 2001 Kiinteistömaailmassa ja kuului ketjun huippumyyjiin, kunnes v. 2008 alkoi yksityisyrittäjäksi. 

Kiinteistömaailmassa Eero Tiikkajan ura alkoi komeasti. Valinta vuoden tulokkaaksi eli parhaaksi uudeksi välittäjäksi ja heti 1. vuonna tulokset veivät huippumyyjiin. Tulosta syntyi. Olinhan Eero saanut kovan koulutuksen provisiopalkkaisena myyjänä Suomen parhaissa kalustetaloissa aikaisempina vuosina. Kainuulainen palveluhenki ja ystävällisyys asiantuntemuksen ohella antoi pohjan tälle työlle.

Tiina Tiikkaja sai KOP-Nordea-linjan pankkipalveluksessa yli 27 vuoden pankkikokemuksen moniosaaja- koulutuksineen. Tiina oli tiiminvetäjänä ja toimi myös itsenäisesti Nordea Pankin KÄMP-Gallerian konttorissa palvelutehtävässä pyörittäen koko pistettä. Pääkaupunki konttoreineen tuli tutuksi ja vanhat kunnon johtajat Jaakko Lassilasta alkaen. Tiina suoritti Kiinteistövalitysalan ammattitutkinnon lähes vuoden kestävänä koulutuksena.

Nordea Pankin myyntiryhmään hänet kutsuttiin johdon taholta ja seuraavat vuodet kierrettiin yrityksissa ja messulla uusasiakashankinnassa. Hyvänä työntekijänä pankki ei olisi halunnut päästää Tiinaa omaan perheyrityksensä töihin, mutta 2012 Tiina teki päätöksensä  ja aloitti Asuntokoodi LKV:ssa asuntojen myynnin. 9 vuotta on nyt takana kiitettävää palvelua. 

Juha Tiikkaja aloitti myös vuonna 2012 välitystyöt perheyhtiössämme. Juha suoritti yhdessä Tiinan kanssa kiinteistövälitysalan ammattitutkinnon sekä LKV tutkinnon. Lisäksi Juha opiskeli AMK-markkinointitutkinnon ammattikorkeakoulussa työn ohessa. 9 vuotta kiinteistönvälitystä ja hyvää tulosta on nyt takana ja kymmenes vuosi alkoi.

Olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää välitystapaa ja haluamme jättää hyvän maun kaikille asiakkaillemme palvelustamme.

Tervetuloa testaamaan meidän työmme!

Eero Tiikkaja 

23.03.2021Pitkä ja monipuolinen kokemus on valttia!
23.03.2021Asuntokoodi LKV AAA-luokassa
23.03.2021Jo kuudes uudiskohde Rakennus P. Lehmonen Oy:n kanssa
24.05.2018Asuntokoodi LKV:n tietosuoja Juha Tiikkajan vastuulla
18.02.2016Asuntokoodi ja Järvenpän kaupunki yhteistyöhön