Pitkä ja monipuolinen kokemus on valttia!

09.12.2022

Kiinteistövälitystoimisto Asuntokoodi LKV on aito perheyritys, jossa tulosta tekee kolme saman perheen jäsentä.

Vankka kokemuksemme on huomattu kentällä.

Eero Tiikkaja aloitti 2001 Kiinteistömaailmassa ja kuului ketjun huippumyyjiin, kunnes v. 2008 alkoi yksityisyrittäjäksi. 

Kiinteistömaailmassa Eero Tiikkajan ura alkoi komeasti. Valinta vuoden tulokkaaksi eli parhaaksi uudeksi välittäjäksi ja heti 1. vuonna tulokset veivät ketjun huippumyyjiin. Tulosta syntyi. Olinhan Eero saanut kovan koulutuksen provisiopalkkaisena myyjänä Suomen parhaissa kalustetaloissa aikaisempina vuosina. Kainuulainen palveluhenki ja ystävällisyys asiantuntemuksen ohella antoi pohjan tälle työlle.

Tiina Tiikkaja sai KOP-Nordea-linjan pankkipalveluksessa yli 27 vuoden pankkikokemuksen moniosaaja- koulutuksineen. Tiina oli tiiminvetäjänä ja toimi myös itsenäisesti Nordea Pankin KÄMP-Gallerian konttorissa palvelutehtävässä pyörittäen koko pistettä. Pääkaupunki konttoreineen tuli tutuksi ja vanhat kunnon johtajat Jaakko Lassilasta alkaen. Tiina suoritti Kiinteistövalitysalan ammattitutkinnon lähes vuoden kestävänä koulutuksena.

Nordea Pankin myyntiryhmään hänet kutsuttiin johdon taholta ja seuraavat vuodet kierrettiin yrityksissa ja messulla uusasiakashankinnassa. Hyvänä työntekijänä pankki ei olisi halunnut päästää Tiinaa omaan perheyrityksensä töihin, mutta 2012 Tiina teki päätöksensä  ja aloitti Asuntokoodi LKV:ssa asuntojen myynnin.

Olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää välitystapaa ja haluamme jättää hyvän maun kaikille asiakkaillemme palvelustamme.

Tervetuloa testaamaan meidän työmme!

Eero Tiikkaja 

09.12.2022Pitkä ja monipuolinen kokemus on valttia!
09.12.2022Asuntokoodi 15 vuotta!
09.12.2022Asuntokoodi LKV AAA-luokassa
09.12.2022Jo 7. uudiskohde Rakennus P. Lehmonen Oy:n kanssa
24.05.2018Asuntokoodi LKV:n tietosuoja Juha Tiikkajan vastuulla